Google Goggles

Google Goggles voor Android

Scan de wereld om je heen en Google vertelt je wat je ziet

Met Google Goggles maak je foto's van boeken, dvd's, gebouwen en kunst. De gratis applicatie zoekt vervolgens alle informatie over het onderwerp op. Zo identificeer je beroemde gebouwen, logo's, kunstwerken en meer. Google Goggles scant tevens...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Scant vrijwel alles
  • Kunstherkenning feilloos

TEGEN

  • Wij scanden geen problemen

Excellent
9

Met Google Goggles maak je foto's van boeken, dvd's, gebouwen en kunst. De gratis applicatie zoekt vervolgens alle informatie over het onderwerp op. Zo identificeer je beroemde gebouwen, logo's, kunstwerken en meer. Google Goggles scant tevens tekst, waarna je deze vertaalt met Google translate.

De bestaande Google diensten op je telefoon werken al vrij goed, maar met Google Goggles heb je er een speeltje bij. De applicatie gebruikt je camera om de wereld om je heen te vergelijken met bestaande foto's op het net. Natuurlijk staan er nogal wat kiekjes op het wereldwijde web, waardoor Google Goggles' trucje erg goed werkt. Neem bijvoorbeeld een foto van de wereldberoemde Martinitoren in Groningen en Google Goggles 'matcht' deze met internetinfo en links naar (bijvoorbeeld) Wikipedia.

Google Goggles werkt uitstekend met kunstwerken, gebouwen en logo's. Een snelle testronde resulteert in prima zoekresultaten (uiteraard via Google) en ook streepjescodes op boeken herkent de slimme scanner. Neem je Google Goggles mee op reis, dan staat er dus een digitale gids tot je beschikking. Heb je bijvoorbeeld de Wikitude World Browser op je telefoon staan dan vormt deze samen met Google Goggles de ultieme stadsgids.

Met bijna feilloze kunstherkenning (vrijwel alle schilderijen herkent de software meteen) en keigoede gebouwen- en wereldwonderen-identificatie is Google Goggles een echte must have. Het idee achter de software, foto's vergelijken met miljoenen plaatjes op 't web, is simpel maar werkt opperbest.

Meeste downloads Utilities & Tools voor android

Google Goggles

Download

Google Goggles 1.9.2

Beoordelingen about Google Goggles

Promotie×